Gebakken kamschelpvruchten, risotto met rucola en mascarpone
Moeilijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Varken | Filet | Gebraad
+/- 700 gr
+/-€9,65
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Delhaize
Room | 20% V.G.
2 × 25 cl
€1,90
Maille
Mosterd | Originale
360 gr
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 15 min.
Kooktip
Dit recept kan ook met klassieke Dijonmosterd, halveer in dit geval de hoeveelheid!
Toon:
Delhaize
Varken | Filet | Gebraad
+/- 700 gr
+/-€9,65
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Delhaize
Room | 20% V.G.
2 × 25 cl
€1,90
Maille
Mosterd | Originale
360 gr
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25