Varkensreepjes met mosterd op grootmoeders wijze


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 650 g varkensvlees “bruinen en opdienen”
- 1 dikke sjalot
- 2 e.l. olijfolie
- 15 cl droge witte wijn
- 15 g boter
- 30 cl verse room
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 el gesnipperde bieslook
- peper
- 650 g varkensvlees “bruinen en opdienen”
- 1 dikke sjalot
- 2 e.l. olijfolie
- 15 cl droge witte wijn
- 15 g boter
- 30 cl verse room
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 2 el gesnipperde bieslook
- peper