Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 porties diepgevroren Atlantische zalm
- 90 g pancetta
- 250 g arborio rijst
- 10 cl limoncello
- 500 g sperziebonen
- 65 dl water
- 4 e.l. olijfolie
- 1 g boter
- 1/2 bosje basilicum
- 2 sjalotten
- 1 vetarm visbouillonblokje
- peper
- 4 porties diepgevroren Atlantische zalm
- 90 g pancetta
- 250 g arborio rijst
- 10 cl limoncello
- 500 g sperziebonen
- 65 dl water
- 4 e.l. olijfolie
- 1 g boter
- 1/2 bosje basilicum
- 2 sjalotten
- 1 vetarm visbouillonblokje
- peper