Filet van wilde eend met rode bessen
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
365
Spek | Ontbijt
200 gr
€2,39
Rozès
75cl | Porto | Lbv | 2018 | 20%alc
75 cl
€19,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Je kan het vlees een nacht laten marineren in witte wijn met een in schijfjes gesneden wortel, een fijngesnipperde sjalot en een kruidentuiltje.
Toon:
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
365
Spek | Ontbijt
200 gr
€2,39
Rozès
75cl | Porto | Lbv | 2018 | 20%alc
75 cl
€19,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25