
Varkenshaasje gevuld met geitenkaas en ahornsiroop


Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 varkenshaasjes van 375 g elk
- 1 dl ahornsiroop
- 60 g verse geitenkaas "Le Petit Rondin"
- 1 ei
- 1 citroen
- 2 el mosterd
- 1 kl kerriepoeder
- 1 zakje rucola, klaar voor gebruik
- 4 e.l. olijfolie
- 1 takje verse tijm
- peper
- 2 varkenshaasjes van 375 g elk
- 1 dl ahornsiroop
- 60 g verse geitenkaas "Le Petit Rondin"
- 1 ei
- 1 citroen
- 2 el mosterd
- 1 kl kerriepoeder
- 1 zakje rucola, klaar voor gebruik
- 4 e.l. olijfolie
- 1 takje verse tijm
- peper