Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Zalmfilet | Gerookt | Bio
125 gr
€9,49
Taste of Inspirations
Room | Zuur | Isigny
20 cl
€2,25
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 45 min
Toon:
Delhaize
Zalmfilet | Gerookt | Bio
125 gr
€9,49
Taste of Inspirations
Room | Zuur | Isigny
20 cl
€2,25
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25