Varkenshaasje black pepper met vleesjus, gestoofd witloof en zoeteaardappelgratins
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 750 g varkenshaasje Black Pepper
- 525 g gourmet witloof
- 4 zoeteaardappelgratins
- 4 takjes tijm
- 2 kl kalfsfond (poeder)
- 75 g boter
- gemalen nootmuskaat
- peper
- zout
- 750 g varkenshaasje Black Pepper
- 525 g gourmet witloof
- 4 zoeteaardappelgratins
- 4 takjes tijm
- 2 kl kalfsfond (poeder)
- 75 g boter
- gemalen nootmuskaat
- peper
- zout