Recept zoekresultatenVarkenshaasje black pepper met vleesjus, gestoofd witloof en zoeteaardappelgratins
Recept zoekresultatenVarkenshaasje black pepper met vleesjus, gestoofd witloof en zoeteaardappelgratins
Delhaize logo
  • Varkenshaasje black pepper met vleesjus, gestoofd witloof en zoeteaardappelgratins
    Nutri-Score A

Varkenshaasje black pepper met vleesjus, gestoofd witloof en zoeteaardappelgratins

door Jeroen De Pauw
Varkenshaasje black pepper met vleesjus, gestoofd witloof en zoeteaardappelgratinsA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 750 g varkenshaasje Black Pepper
  • 525 g gourmet witloof
  • 4 zoeteaardappelgratins
  • 4 takjes tijm
  • 2 kl kalfsfond (poeder)
  • 75 g boter
  • gemalen nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • 750 g varkenshaasje Black Pepper
  • 525 g gourmet witloof
  • 4 zoeteaardappelgratins
  • 4 takjes tijm
  • 2 kl kalfsfond (poeder)
  • 75 g boter
  • gemalen nootmuskaat
  • peper
  • zout