Turkse bulgur met saffraan, munt en rozijnen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ui
- olijfolie
- 1/2 kl gemalen kaneel
- 3 el citroensap
- 2 kl gemalen koriander
- 50 g pijnboompitten
- 200 g volkorenbulgur
- 1 portie saffraan
- 4 dl water
- 3 el gehakte munt
- 100 g rozijnen
- peper
- 1 ui
- olijfolie
- 1/2 kl gemalen kaneel
- 3 el citroensap
- 2 kl gemalen koriander
- 50 g pijnboompitten
- 200 g volkorenbulgur
- 1 portie saffraan
- 4 dl water
- 3 el gehakte munt
- 100 g rozijnen
- peper