
Trio van gegrilde oesters


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el mirin (voor de garnituur met tomaat en wakame)
- 1 kl geraspte citroenschil (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 20 g panko of paneermeel
- 1 el gehakte lente-ui (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 2 takjes dragon of basilicum (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 3 takjes bladpeterselie (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 1 kl pili-pilivlokken of Chili mix (market fresh) (voor de garnituur met manchego en pili-pili)
- 1 teentje knoflook
- 8 el olijfolie
- 40 g geraspte manchego (voor de garnituur met manchego en pili-pili)
- 30 g wakame (voor de garnituur met tomaat en wakame)
- 1 el rijstazijn
- 1,5 kg grof zout
- 24 holle oesters (creuses)
- 1 kleine sjalot (voor de garnituur met tomaat en wakame)
- 1 tomaat
- Peper
- 2 el mirin (voor de garnituur met tomaat en wakame)
- 1 kl geraspte citroenschil (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 20 g panko of paneermeel
- 1 el gehakte lente-ui (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 2 takjes dragon of basilicum (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 3 takjes bladpeterselie (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
- 1 kl pili-pilivlokken of Chili mix (market fresh) (voor de garnituur met manchego en pili-pili)
- 1 teentje knoflook
- 8 el olijfolie
- 40 g geraspte manchego (voor de garnituur met manchego en pili-pili)
- 30 g wakame (voor de garnituur met tomaat en wakame)
- 1 el rijstazijn
- 1,5 kg grof zout
- 24 holle oesters (creuses)
- 1 kleine sjalot (voor de garnituur met tomaat en wakame)