Recept zoekresultatenTorta Pasqualina
Recept zoekresultatenTorta Pasqualina
Delhaize logo
  • Torta Pasqualina
    C

Torta Pasqualina

door Jeroen De Pauw
Torta PasqualinaC
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 8 eieren
  • 300 g jonge spinazie
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bussel basilicum
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 2,3 dl slagroom met 40% v.g.
  • 500 g ricotta
  • 25 g parmigiano
  • 2 bokalen (van 180 g) artisjokbodems
  • 5 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout
  • 8 eieren
  • 300 g jonge spinazie
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bussel basilicum
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 2,3 dl slagroom met 40% v.g.
  • 500 g ricotta
  • 25 g parmigiano
  • 2 bokalen (van 180 g) artisjokbodems
  • 5 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout