Torta Pasqualina
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 eieren
- 300 g jonge spinazie
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bussel basilicum
- 2 plakken bladerdeeg
- 2,3 dl slagroom met 40% v.g.
- 500 g ricotta
- 25 g parmigiano
- 2 bokalen (van 180 g) artisjokbodems
- 5 el olijfolie
- 1 el gedroogde oregano
- peper
- zout
- 8 eieren
- 300 g jonge spinazie
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bussel basilicum
- 2 plakken bladerdeeg
- 2,3 dl slagroom met 40% v.g.
- 500 g ricotta
- 25 g parmigiano
- 2 bokalen (van 180 g) artisjokbodems
- 5 el olijfolie
- 1 el gedroogde oregano
- peper
- zout