Risotto met butternut, spekreepjes en mozzarella di bufala


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gerookte spekreepjes
- 2 sjalotten
- 300 g butternutblokjes
- 400 g risottorijst
- 10 cl room met 35% vetgehalte
- 1 bol buffelmozzarella
- 50 g geraspte parmezaan
- 1,8 dl droge witte wijn
- 1 el olijfolie
- 30 g boter
- 2 kippenbouillonblokjes
- Espelettepeper
- peper
- zout
- 200 g gerookte spekreepjes
- 2 sjalotten
- 300 g butternutblokjes
- 400 g risottorijst
- 10 cl room met 35% vetgehalte
- 1 bol buffelmozzarella
- 50 g geraspte parmezaan
- 1,8 dl droge witte wijn
- 1 el olijfolie
- 30 g boter
- 2 kippenbouillonblokjes
- Espelettepeper
- peper
- zout