Tomahawk met chimichurri en koolsla met yoghurt


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 teentje knoflook
- 1 bussel bladpeterselie
- 1/2 bussel koriander
- 2 dl koolzaadolie
- 300 g gesnipperde witte kool (voor de koolsla)
- 150 g pittige rauwkost (voor de koolsla)
- 250 g natuuryoghurt (voor de koolsla)
- 1 dl wittewijnazijn (voor de koolsla)
- 1 el komijnpoeder (voor de koolsla)
- 2 tomahawks
- 1 lente-uitje
- 1/2 rode peper
- 1/2 limoen
- peper
- zout
- 1 teentje knoflook (voor de koolsla)
- 1/4 bussel bladpeterselie (voor de koolsla)
- peper (voor de koolsla)
- zout (voor de koolsla)
- 1 teentje knoflook
- 1 bussel bladpeterselie
- 1/2 bussel koriander
- 2 dl koolzaadolie
- 300 g gesnipperde witte kool (voor de koolsla)
- 150 g pittige rauwkost (voor de koolsla)
- 250 g natuuryoghurt (voor de koolsla)
- 1 dl wittewijnazijn (voor de koolsla)
- 1 el komijnpoeder (voor de koolsla)
- 2 tomahawks
- 1 lente-uitje
- 1/2 rode peper
- 1/2 limoen
- peper
- zout