Recept zoekresultatenToastjes met vis en peterselie
Recept zoekresultatenToastjes met vis en peterselie
Delhaize logo
  • Toastjes met vis en peterselie
    Nutri-Score A

Toastjes met vis en peterselie

Toastjes met vis en peterselieA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 uien
  • 2 eieren
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • 6 sneetjes broden (liefst vierkant)
  • 275 g visfilets (kabeljauw, roodbaars enz)
  • 5 takjes bladpeterselie
  • 2 uien
  • 2 eieren
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • 6 sneetjes broden (liefst vierkant)
  • 275 g visfilets (kabeljauw, roodbaars enz)
  • 5 takjes bladpeterselie

Begin met koken

  1. 1
    Snipper de uien fijn en fruit ze in de olie in een grote braadpan Dek af en laat 10 min. smoren op zacht vuur.
  2. 2
    Verwarm, ondertussen, de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit. Rooster het brood lichtjes in de broodrooster en snij diagonaal in 4.
  3. 3
    Doe de in stukjes gesneden vis bij in de pan met de uien en roer geleidelijk aan met een spatel tijdens het bakken om de gebakken vis te verkruimelen. Voeg dan de losgeklopte eieren toe en de fijngehakte peterselie, roer 2 min. en neem van het vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  4. 4
    Besmeer de brooddriehoekjes met deze bereiding en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak in 10 min. goudbruin in de oven.
  5. 5
    Dien warm op als voorgerecht met een slaatje of als borrelhapje.
  1. 1
    Snipper de uien fijn en fruit ze in de olie in een grote braadpan Dek af en laat 10 min. smoren op zacht vuur.
  2. 2
    Verwarm, ondertussen, de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit. Rooster het brood lichtjes in de broodrooster en snij diagonaal in 4.
  3. 3
    Doe de in stukjes gesneden vis bij in de pan met de uien en roer geleidelijk aan met een spatel tijdens het bakken om de gebakken vis te verkruimelen. Voeg dan de losgeklopte eieren toe en de fijngehakte peterselie, roer 2 min. en neem van het vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  4. 4
    Besmeer de brooddriehoekjes met deze bereiding en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak in 10 min. goudbruin in de oven.
  5. 5
    Dien warm op als voorgerecht met een slaatje of als borrelhapje.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 642; energie (kCal): 153; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 12,5; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 10; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 308,75
Lactose vrij
Overig
Hapjes