Thaise salade met gegrilde garnalen
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 110 g groene-aspergepunten
- 125 g bruine champignons
- 200 g sluimererwten
- 30 g purpere radijsscheuten
- 1 bussel koriander
- 4 el sojasaus
- 3 el olijfolie
- 2 el ‘Thai Mix’ of ‘Curry Madras’ kruidenmix Market Fresh
- 1 teentje knoflook (voor de dressing)
- 100 g gembersiroop (uit een pot gemberballetjes op siroop) (voor de dressing)
- 1/2 el ‘Japanese style - Wasabi & Sesame’ kruidenmix Santa Maria
- 1 komkommer
- 2 wortelen
- 1 bussel radijzen
- 4 lente-uitjes
- 1 paksoi
- 1 mango
- 1 limoen
- 2 lente-ui (voor de vinaigrette)
- 1 rode peper (voor de dressing)
- 2 tiges citroengrasstengels (voor de dressing)
- 4 limoenen (voor de dressing)
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 110 g groene-aspergepunten
- 125 g bruine champignons
- 200 g sluimererwten
- 30 g purpere radijsscheuten
- 1 bussel koriander
- 4 el sojasaus
- 3 el olijfolie
- 2 el ‘Thai Mix’ of ‘Curry Madras’ kruidenmix Market Fresh
- 1 teentje knoflook (voor de dressing)
- 100 g gembersiroop (uit een pot gemberballetjes op siroop) (voor de dressing)
- 1/2 el ‘Japanese style - Wasabi & Sesame’ kruidenmix Santa Maria
- 1 komkommer
- 2 wortelen
- 1 bussel radijzen