Tartaar van Belgisch rundvlees


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g Belgisch rundvlees
- 4 takjes bladpeterselie
- 1/2 kl tabasco
- 1 kl Worcestershiresaus
- 1 el mosterd
- 4 el extra vierge olijfolie
- 4 el citroenolie
- 2 el kappertjes
- 1 kg krieltjes (voor de krieltjes uit de oven)
- 3 takjes tijm (voor de krieltjes uit de oven)
- 3 takjes rozemarijn (voor de krieltjes uit de oven)
- 2 tenen look (voor de krieltjes uit de oven)
- 1 dl olijfolie (voor de krieltjes uit de oven)
- 1 kleine sjalot
- 1 rode ui
- 20 kerstomaten
- 10 stengels bieslook
- 1 krop sla
- 4 eierdooiers
- zout
- peper
- fleur de sel (voor de krieltjes uit de oven)
- peper (voor de krieltjes uit de oven)
- 500 g Belgisch rundvlees
- 4 takjes bladpeterselie
- 1/2 kl tabasco
- 1 kl Worcestershiresaus
- 1 el mosterd
- 4 el extra vierge olijfolie
- 4 el citroenolie
- 2 el kappertjes
- 1 kg krieltjes (voor de krieltjes uit de oven)
- 3 takjes tijm (voor de krieltjes uit de oven)
- 3 takjes rozemarijn (voor de krieltjes uit de oven)
- 2 tenen look (voor de krieltjes uit de oven)
- 1 dl olijfolie (voor de krieltjes uit de oven)
- 1 kleine sjalot
- 1 rode ui