Linguine met grijze garnalen, erwtjes en bisquesaus
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g ongepelde grijze garnalen
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 225 g bio diepvrieserwtjes
- 1 bussel lente-uitjes
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 citroen
- 6 takjes bladpeterselie
- 2 takjes tijm
- 300 g linguine
- 1 el tomatenconcentraat
- 4 el olijfolie
- peper
- zout
- 250 g ongepelde grijze garnalen
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 225 g bio diepvrieserwtjes
- 1 bussel lente-uitjes
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 citroen
- 6 takjes bladpeterselie
- 2 takjes tijm
- 300 g linguine
- 1 el tomatenconcentraat
- 4 el olijfolie
- peper
- zout