Recept zoekresultatenTagliata van rundvlees met tagliatelle
Delhaize logo
  • Tagliata van rundvlees met tagliatelle
    A
Tagliata van rundvlees met tagliatelleA

Tagliata van rundvlees met tagliatelle

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 600 g gepelde steak
  • 250 g kerstomaten
  • 100 g rucola
  • 500 g tagliatelle
  • 100 g parmigiano
  • 4 el bio balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • fleur de sel
  • 600 g gepelde steak
  • 250 g kerstomaten
  • 100 g rucola
  • 500 g tagliatelle
  • 100 g parmigiano
  • 4 el bio balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • fleur de sel

Begin met koken

: 15 min.
1
Kook de tagliatelle met zout, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verwarm een antiaanbakpan of een grill op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de steaks in met olijfolie en leg ze in de hete braadpan. Schroei ze 1 min. per kant dicht. Verlaag het vuur tot het minimum, kruid met peper en bak naar eigen smaak en naargelang de dikte van de steaks nog 1 à 3 min. Leg de steaks op een snijplank, dek ze af met aluminiumfolie en laat rusten.
3
Snijd de parmigiano in schilfers en snijd de kerstomaten in 2.
4
Laat de pasta uitlekken, meng ze met een scheutje olijfolie en dresseer ze op een schaal (of in individuele borden). Verdeel de rucola over de pasta, besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kerstomaten toe, vervolgens de steaks in sneetjes en bestrooi met een beetje fleur de sel en parmigianoschilfers.
5
Dien meteen op en zet ook balsamicoazijn en olijfolie apart op tafel.
1
Kook de tagliatelle met zout, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verwarm een antiaanbakpan of een grill op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de steaks in met olijfolie en leg ze in de hete braadpan. Schroei ze 1 min. per kant dicht. Verlaag het vuur tot het minimum, kruid met peper en bak naar eigen smaak en naargelang de dikte van de steaks nog 1 à 3 min. Leg de steaks op een snijplank, dek ze af met aluminiumfolie en laat rusten.
3
Snijd de parmigiano in schilfers en snijd de kerstomaten in 2.
4
Laat de pasta uitlekken, meng ze met een scheutje olijfolie en dresseer ze op een schaal (of in individuele borden). Verdeel de rucola over de pasta, besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kerstomaten toe, vervolgens de steaks in sneetjes en bestrooi met een beetje fleur de sel en parmigianoschilfers.
5
Dien meteen op en zet ook balsamicoazijn en olijfolie apart op tafel.
Nutritionele informatie
A
Per 100 g: Energie: 163 kcal - Vetten: 6,7 g - Koolhydraten: 15,4 g - Vezels: 0,7 g - Eiwitten: 9,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 163 kcal - Vetten: 6,7 g - Koolhydraten: 15,4 g - Vezels: 0,7 g - Eiwitten: 9,7 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Steak maître d'hotel | Rund | Belgisch

Delhaize

Steak maître d'hotel | Rund | Belgisch

3 × +/- 220 gr

+/-€12,54

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Rucola

Delhaize

Rucola

100 gr

€1,29

Pasta | Tagliatelle | Collezione

Barilla

Pasta | Tagliatelle | Collezione

500 gr

€3,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

Delhaize

Azijn | Balsamico | Modena | Bio

25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,39

Fleur de sel | Guerande

Delhaize

Fleur de sel | Guerande

125 gr

€3,55

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€28,34

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.