Burgers op Ardense wijze
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 sneetjes Ardense filet
- 20 g jonge spinazieblaadjes
- 4 sneden Maredsous Tradition
- 3 el olijfolie
- 1 el rodewijnazijn (voor de saus met Luikse siroop)
- 1 el Luikse siroop (voor de saus met Luikse siroop)
- 2 el ketchup (voor de saus met Luikse siroop)
- 2 el worcestersaus (voor de saus met Luikse siroop)
- 1 kl mosterd op oude wijze (voor de saus met Luikse siroop)
- 4 runderburgers
- peper
- zout
- tabasco (voor de saus met Luikse siroop)
- 4 hamburgerbroodjes met sesamzaadjes
- 4 sneetjes Ardense filet
- 20 g jonge spinazieblaadjes
- 4 sneden Maredsous Tradition
- 3 el olijfolie
- 1 el rodewijnazijn (voor de saus met Luikse siroop)
- 1 el Luikse siroop (voor de saus met Luikse siroop)
- 2 el ketchup (voor de saus met Luikse siroop)
- 2 el worcestersaus (voor de saus met Luikse siroop)
- 1 kl mosterd op oude wijze (voor de saus met Luikse siroop)
- 4 runderburgers
- peper
- zout
- tabasco (voor de saus met Luikse siroop)
- 4 hamburgerbroodjes met sesamzaadjes