Taco’s met pulled lamb, salsa met linzen, mango en paksoi
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 Celtic lamsschenkels
- 1 paksoi
- 250 g kerstomaten
- 1 kleine rode ui
- 100 g groene biolinzen
- 6 teentjes knoflook
- 1/2 rood chilipepertje
- 1 mango
- 1 biocitroen
- 1 bussel koriander
- 6 takjes tijm
- 1 pak (12 stuks) taco shells
- 1 el honing
- 1 el sojasaus
- 40 g boter
- 7,5 cl olijfolie
- 3 el olijfolie
- 2 el cajunkruiden
- 2 el chili chipotlekruiden
- Espelettepeper
- peper
- zout
- 2 Celtic lamsschenkels
- 1 paksoi
- 250 g kerstomaten
- 1 kleine rode ui
- 100 g groene biolinzen
- 6 teentjes knoflook
- 1/2 rood chilipepertje
- 1 mango
- 1 biocitroen
- 1 bussel koriander
- 6 takjes tijm
- 1 pak (12 stuks) taco shells
- 1 el honing
- 1 el sojasaus
- 40 g boter