Knapperige varkenslapjes en blanke botersaus met Hof Ten Dormaalbier


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 varkenslapjes ‘Bruinen en opdienen’
- 1 ei
- 1/2 krop Romeinse sla
- 2 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 citroen
- 10 g bieslook
- 5 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 10 cl room met 35% vetgehalte
- 1 fles bier ‘Saison’ Hof Ten Dormaal (33 cl)
- 100 g bloem
- 200 g paneermeel
- 100 g boter
- 5 cl olijfolie
- 2 laurierblaadjes
- peper
- fleur de sel
- 2 varkenslapjes ‘Bruinen en opdienen’
- 1 ei
- 1/2 krop Romeinse sla
- 2 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 1/2 citroen
- 10 g bieslook
- 5 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 10 cl room met 35% vetgehalte
- 1 fles bier ‘Saison’ Hof Ten Dormaal (33 cl)
- 100 g bloem
- 200 g paneermeel
- 100 g boter
- 5 cl olijfolie