Bladerdeegflappen met spinazie
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Spinazie
2 × 450 gr
€4,58
Delhaize
Room | 20% V.G.
25 cl
€0,95
Bonner
Droge vruchten | Rozijnen | Natuur
200 gr
€2,29
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Delhaize
Saint-Marcellin
80 gr
€1,85
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Delhaize
Pijnboompitten
90 gr
€6,39
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 20 min. + 30 min. baktijd
Toon:
Delhaize
Spinazie
2 × 450 gr
€4,58
Delhaize
Room | 20% V.G.
25 cl
€0,95
Bonner
Droge vruchten | Rozijnen | Natuur
200 gr
€2,29
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Delhaize
Saint-Marcellin
80 gr
€1,85
Delhaize
Kruimeldeeg | Vers
230 gr
€0,89
Delhaize
Pijnboompitten
90 gr
€6,39
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55