Taart met spinazie en Saint-Marcellin


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 25 cl lichte room
- 75 g blonde rozijnen
- 3 eieren
- nootmuskaat
- 2 e.l. olijfolie
- 2 Saint-Marcellinkaasjes
- 1 rol kruimeldeeg
- 2 el pijnboompitten
- zout
- 600 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt
- 25 cl lichte room
- 75 g blonde rozijnen
- 3 eieren
- nootmuskaat
- 2 e.l. olijfolie
- 2 Saint-Marcellinkaasjes
- 1 rol kruimeldeeg
- 2 el pijnboompitten
- zout