Cannelloni met kreeft


Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 gekookte kreeft van ong. 650 g
- 8 feuilles lasagnevellen
- 2 sjalotten
- 200 g courgettes
- 20 g pijnboompitten
- 20 cl kreeftfond
- 50 g geraspte parmezaan
- 3 el basilicum, fijngehakt
- 10 cl room
- 1 ei
- 3 el droge witte wijn
- zout
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el bloem
- 1 gekookte kreeft van ong. 650 g
- 8 feuilles lasagnevellen
- 2 sjalotten
- 200 g courgettes
- 20 g pijnboompitten
- 20 cl kreeftfond
- 50 g geraspte parmezaan
- 3 el basilicum, fijngehakt
- 10 cl room
- 1 ei
- 3 el droge witte wijn
- zout
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el bloem