Stoofpotje van konijn met Westmalle, wortelen en gedroogde abrikozen
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 konijn
- 1 bussel wortelen
- 3 uien
- 250 g zachte gedroogde abrikozen
- 4 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 800 g krieltjes
- 75 cl Westmalle Dubbel
- 1,9 dl wildfond
- 50 g boter
- 2 el olijfolie
- 2 el ras el hanout
- peper
- 1 konijn
- 1 bussel wortelen
- 3 uien
- 250 g zachte gedroogde abrikozen
- 4 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 800 g krieltjes
- 75 cl Westmalle Dubbel
- 1,9 dl wildfond
- 50 g boter
- 2 el olijfolie
- 2 el ras el hanout
- peper