Stoofpotje van kapoenbouten met morieljes en wortelgroenten


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,2 kg kapoenbouten Saint Sever
- 600 g wortelgroenten naar keuze: pastinaak, wortelpeterselie en gekleurde wortelen
- 600 g krieltjes
- 3 uien
- 4 sjalotten
- 40 g gedroogde morieljes
- 2 dl zure room Isigny
- 2 bokalen kippenbouillon Fundo
- 50 g boter
- 4 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- peper
- 1,2 kg kapoenbouten Saint Sever
- 600 g wortelgroenten naar keuze: pastinaak, wortelpeterselie en gekleurde wortelen
- 600 g krieltjes
- 3 uien
- 4 sjalotten
- 40 g gedroogde morieljes
- 2 dl zure room Isigny
- 2 bokalen kippenbouillon Fundo
- 50 g boter
- 4 el olijfolie
- 4 takjes tijm
- peper