Stetzofai (Griekse paprikastoofpot)
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 230 g merguez 100% Celtic lam
- 1 gele paprika
- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 grote rode ui
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 400 g tomaten met look (in blik)
- 2 dl rode wijn
- 1 el honing
- 4 el olijfolie
- 1 el gedroogde oregano
- peper
- zout
- 1 rode peper
- 230 g merguez 100% Celtic lam
- 1 gele paprika
- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 grote rode ui
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 400 g tomaten met look (in blik)
- 2 dl rode wijn
- 1 el honing
- 4 el olijfolie
- 1 el gedroogde oregano
- peper
- zout
- 1 rode peper