
Spanakopita - spinazie- en fetataart


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g feta bio
- 3 bio-eieren
- 100 g boter
- 18 vellen diepgevroren filodeeg
- 1/4 bosje dille
- 1/2 kl gemalen nootmuskaat
- 1 bosje munt
- 1 e.l. olijfolie
- 4 tiges stengeluien (groene uien)
- 900 g verse spinazie
- 1 witte ui
- zout
- zwarte peper
- 200 g feta bio
- 3 bio-eieren
- 100 g boter
- 18 vellen diepgevroren filodeeg
- 1/4 bosje dille
- 1/2 kl gemalen nootmuskaat
- 1 bosje munt
- 1 e.l. olijfolie
- 4 tiges stengeluien (groene uien)
- 900 g verse spinazie
- 1 witte ui
- zout
- zwarte peper