Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenOmelet met munt en ricotta
Delhaize logo
B

Omelet met munt en ricotta

Omelet met munt en ricottaB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
5 porties
  • 1 bosje munt
  • 12 eieren
  • 250 g ricotta
  • 20 g boter
  • zout
  • zwarte peper
  • 1 bosje munt
  • 12 eieren
  • 250 g ricotta
  • 20 g boter
  • zout
  • zwarte peper

Begin met koken

: 10 min.
1
Klop de eieren tot een omelet met de ricotta. Kruid met peper en zout.
2
Snij de muntblaadjes fijn. Fruit de helft van de munt in een pan met boter. Giet er de ei-ricotta-mengeling bij en laat de omelet naar je smaak garen. Haal de pan van het vuur en strooi de rest van de munt over de omelet.
3
Dien op met een slamengeling.
1
Klop de eieren tot een omelet met de ricotta. Kruid met peper en zout.
2
Snij de muntblaadjes fijn. Fruit de helft van de munt in een pan met boter. Giet er de ei-ricotta-mengeling bij en laat de omelet naar je smaak garen. Haal de pan van het vuur en strooi de rest van de munt over de omelet.
3
Dien op met een slamengeling.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 664; energie (kCal): 160; vetten (g): 12; verzadigde vetten (g): 5,7; koolhydraten (g): 2,1; suikers (g): 1,1; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 10,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 295,68
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 664; energie (kCal): 160; vetten (g): 12; verzadigde vetten (g): 5,7; koolhydraten (g): 2,1; suikers (g): 1,1; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 10,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 295,68
Vegetarisch
Brunch
Brunch
Lunch

Ingrediënten voor 5 personen

Toon:

Munt | Bussel | Verpakt
Delhaize Munt | Bussel | Verpakt
150 gr
3
49
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Ricotta | Classico
Delhaize Ricotta | Classico
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€6,17