Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenSpaghetti bolo flexi
Delhaize logo
  • Spaghetti bolo flexi
    A

Spaghetti bolo flexi

door Loïc Van Impe

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Kids,Vaderdag
Hoofdgerecht
Spaghetti bolo flexiA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g veggiegehakt Greenway
  • 250 g bruine champignons
  • 100 g kerstomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bussel basilicum
  • 1 blaadje laurier
  • 1 takje tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 500 g spaghetti
  • 4 el olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gehakt | Vegan

Delhaize

Gehakt | Vegan

2 × 250 gr

€5,98

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,39

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

2 × 4 gr

€4,18

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Pasta | Spaghetti n.12

De Cecco

Pasta | Spaghetti n.12

500 gr

€2,49

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€24,92

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 30 min. kooktijd

  1. Snijd de champignongs in 4. Rol kleine balletjes met de helft van het gehakt. Fruit alles in een brede stoofpan met olie.
  2. Snijd intussen de wortelen, de selder en de uien in julienne (fijne staafjes). Voeg ze in de stoofpan toe, samen met de rest van het verkruimelde gehakt, en fruit 5 min. op een matig vuurtje. Voeg de gehakte teentjes knoflook, de ontpitte fijngehakte rode peper, het laurierblaadje, de tijm en de rozemarijn toe. Meng 1 min., voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 20 min. pruttelen.
  3. Schep de gehalveerde kerstomaten bij de saus en laat nog 10 min. koken. Breng verder op smaak.
  4. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking, giet ze af en serveer ze met de saus. Werk af met basilicum en zet de tabasco apart op tafel.

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 108 kcal – Vetten: 2,3 g – Koolhydraten: 17,3 g - Vezels: 1,7 g – Eiwitten: 4 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100 g: Energie: 108 kcal – Vetten: 2,3 g – Koolhydraten: 17,3 g - Vezels: 1,7 g – Eiwitten: 4 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Kids,Vaderdag
Hoofdgerecht
  • Spaghetti bolo flexi
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gehakt | Vegan

Delhaize

Gehakt | Vegan

2 × 250 gr

€5,98

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,39

Kerstomaat | rood

Delhaize

Kerstomaat | rood

250 gr

€1,99

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

2 × 4 gr

€4,18

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Pasta | Spaghetti n.12

De Cecco

Pasta | Spaghetti n.12

500 gr

€2,49

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€24,92