Schiacciata met mozzarella di bufala en pistachenotensalsa
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 3 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 sneetjes Mortadella Bologna
- 100 g kerstomaten
- 1/2 teentje knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes basilicum
- 70 g gepelde pistachenoten
- 1 bol buffelmozzarella
- 20 g geraspte parmezaan
- 20 g verse bakkersgist
- 200 g bloem
- 1 kl fijne suiker
- 5 cl olijfolie
- 20 g boter
- peper
- 1 kl zout
- fleur de sel
- 3 el olijfolie
- 6 sneetjes Mortadella Bologna
- 100 g kerstomaten
- 1/2 teentje knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes basilicum
- 70 g gepelde pistachenoten
- 1 bol buffelmozzarella
- 20 g geraspte parmezaan
- 20 g verse bakkersgist
- 200 g bloem
- 1 kl fijne suiker
- 5 cl olijfolie
- 20 g boter
- peper
- 1 kl zout