Schelvis in een chips-jasje, homemade tartaarsaus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g schelvisfilet
- 160 g (restjes) pickleschips
- 100 g bloem
- 60 g kleine augurken
- 80 g zilveruitjes in azijn
- 130 g mayonaise
- 1 el kappertjes
- 1 dl druivenpitolie
- 2 eieren
- 1 bussel waterkers
- 1 citroen
- 500 g schelvisfilet
- 160 g (restjes) pickleschips
- 100 g bloem
- 60 g kleine augurken
- 80 g zilveruitjes in azijn
- 130 g mayonaise
- 1 el kappertjes
- 1 dl druivenpitolie
- 2 eieren
- 1 bussel waterkers
- 1 citroen