Tonijnsteaks met spek
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Tagliatelle | Provençaals
450 gr
€4,39
Delhaize
Spekreepjes | Gerookt
200 gr
€2,29
Delhaize
Room | 20% V.G.
25 cl
€0,95
Delhaize
Witloof | Bio
500 gr
€3,29
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Kooktip
Besprenkel het witloof, van in het begin, met wat citroensap om de witte kleur te behouden.
Toon:
Delhaize
Tagliatelle | Provençaals
450 gr
€4,39
Delhaize
Spekreepjes | Gerookt
200 gr
€2,29
Delhaize
Room | 20% V.G.
25 cl
€0,95
Delhaize
Witloof | Bio
500 gr
€3,29
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25