Terugroeping product:" Schär MIX IT RUSTICO 1kg" sporen van tropaanalkaloïdenMeer info >

Terugroeping product:"Dobbels vlees" verpakkingsprobleem voor 7 referenties.Meer info >

Recept zoekresultatenCanapés « black and white »
Recept zoekresultatenCanapés « black and white »
Delhaize logo
  • Canapés « black and white »

Canapés « black and white »

Canapés « black and white »
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 afgestreken el mosterd op grootmoeders wijze
  • 3 el ciderazijn
  • 4 dikke appels (jonagold)
  • 1 grote noot boter
  • 4 afgestreken el griessuiker
  • 8 kleine sneden de cramique au beurre (en barquette)
  • 8 e.l. olijfolie
  • peper
  • 3 el vloeibare honing
  • 8 walnoten
  • 300 g witte kerstpens
  • 1 zakje schoongemaakte sla naar keuze
  • 300 g zwarte kerstpens
  • 1 afgestreken el mosterd op grootmoeders wijze
  • 3 el ciderazijn
  • 4 dikke appels (jonagold)
  • 1 grote noot boter
  • 4 afgestreken el griessuiker
  • 8 kleine sneden de cramique au beurre (en barquette)
  • 8 e.l. olijfolie
  • peper
  • 3 el vloeibare honing
  • 8 walnoten
  • 300 g witte kerstpens
  • 1 zakje schoongemaakte sla naar keuze
  • 300 g zwarte kerstpens

Begin met koken

1
Prik de pensen enkele keren in en bak ze op een heel zacht vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie, draai ze af en toe om.
2
Giet ondertussen de azijn en de honing in een bokaal.
3
Meng goed, voeg dan peper en zout toe, de mosterd en 7 eetlepels olie.
4
Sluit de bokaal en schud goed. Zet opzij.
5
Schil de appels en snij ze in blokjes.
6
Bak ze op een vrij hoog vuur in een braadpan met de boter.
7
Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren.
8
Rooster de sneetjes kramiek (in de oven of broodrooster) en laat ze op een grill afkoelen.
9
Snij de pensen in schijfjes.
10
Beleg het brood met de appelblokjes en leg op de borden.
11
Schik er de schijfjes witte en zwarte pens (3 + 3) op, leg er een walnoot bovenop en werk af met wat sla rondom.
12
Serveer meteen en dien de vinaigrette apart op.
1
Prik de pensen enkele keren in en bak ze op een heel zacht vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie, draai ze af en toe om.
2
Giet ondertussen de azijn en de honing in een bokaal.
3
Meng goed, voeg dan peper en zout toe, de mosterd en 7 eetlepels olie.
4
Sluit de bokaal en schud goed. Zet opzij.
5
Schil de appels en snij ze in blokjes.
6
Bak ze op een vrij hoog vuur in een braadpan met de boter.
7
Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren.
8
Rooster de sneetjes kramiek (in de oven of broodrooster) en laat ze op een grill afkoelen.
9
Snij de pensen in schijfjes.
10
Beleg het brood met de appelblokjes en leg op de borden.
11
Schik er de schijfjes witte en zwarte pens (3 + 3) op, leg er een walnoot bovenop en werk af met wat sla rondom.
12
Serveer meteen en dien de vinaigrette apart op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar
Diner
Herfst,Winter
Lunch

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Noten
8

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Mosterd | Originale
Maille Mosterd | Originale
360 gr
4
25
Appelen | Royal gala | Verpakt | 6st
Delhaize Appelen | Royal gala | Verpakt | 6st
900 gr
2
79
Suiker | Fijne korrel
Tienen-Tirlemont Suiker | Fijne korrel
1 kg
1
65
Brood | Rozijnen | Noten
Exosud Brood | Rozijnen | Noten
400 gr
4
59
Honing | Creme | Fairtrade | Bio
Oxfam Honing | Creme | Fairtrade | Bio
450 gr
1+1 gratis
Bio
    6
    35
    Pensen | Wit | Bio
    Delhaize Pensen | Wit | Bio
    2 × +/- 240 gr
    Bio
      +/-€
      3
      84
      Zachte Little Gem harten
      Delhaize Zachte Little Gem harten
      1 st
      2
      79
      Pensen | Zwart | Bio
      Delhaize Pensen | Zwart | Bio
      2 × +/- 240 gr
      Bio
        +/-€
        3
        84

        Reeds in je keuken

        Azijn | Cider
        Delhaize Azijn | Cider
        50 cl
        1
        59
        Karneboter
        Delhaize Karneboter
        250 gr
        • little-lione.external.82792960.svg
        3
        25
        Olijfolie | Extra vierge
        Filippo Berio Olijfolie | Extra vierge
        50 cl
        9
        19
        Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
        Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
        85 gr
        Bio
          4
          25
          Totaal:
          +/-€37,78