Salade met Averbodepeperkoektoastjes en geitenkaas


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 krop Romeinse sla
- 1 peer
- 5 gedroogde vijgen
- 1 bussel bieslook
- 1/3 Averbodepeperkoek
- 4 Rocamadour geitenkaasjes
- 1 el Xérèsazijn
- 3 kl honing
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 4 el olijfolie
- Espelettepeper
- peper
- zout
- 1 krop Romeinse sla
- 1 peer
- 5 gedroogde vijgen
- 1 bussel bieslook
- 1/3 Averbodepeperkoek
- 4 Rocamadour geitenkaasjes
- 1 el Xérèsazijn
- 3 kl honing
- 1 el mosterd op grootmoeders wijze
- 4 el olijfolie
- Espelettepeper
- peper
- zout