1
Fruit de spaghettigroenten met de curry en de kurkuma 3 à 4 min. op een zacht vuurtje, in een sauteerpan met de olie. Voeg 2,5 dl water toe en het verkruimelde bouillonblokje. Laat 5 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3
Pel de ontdooide garnalen.
4
Plet de banaan met een vork en meng met een beetje citroensap (naar eigen smaak) en een beetje room tot een puree. Schep de bananenpuree in de sauteerpan, voeg de garnalen toe en de rest van de room. Laat 4 à 5 min. sudderen, tot de garnalen mooi roze zijn. Breng verder op smaak.
5
Hak de amandelen grof, werk er de curry mee af en serveer met de rijst.
6
Tip: bestrooi de borden met gesnipperde lente-uitjes en/of koriander indien je er in huis hebt.
1
Fruit de spaghettigroenten met de curry en de kurkuma 3 à 4 min. op een zacht vuurtje, in een sauteerpan met de olie. Voeg 2,5 dl water toe en het verkruimelde bouillonblokje. Laat 5 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3
Pel de ontdooide garnalen.
4
Plet de banaan met een vork en meng met een beetje citroensap (naar eigen smaak) en een beetje room tot een puree. Schep de bananenpuree in de sauteerpan, voeg de garnalen toe en de rest van de room. Laat 4 à 5 min. sudderen, tot de garnalen mooi roze zijn. Breng verder op smaak.
5
Hak de amandelen grof, werk er de curry mee af en serveer met de rijst.
6
Tip: bestrooi de borden met gesnipperde lente-uitjes en/of koriander indien je er in huis hebt.