1
Verwarm in een steelpannetje het water met de suiker. Voeg er wanneer de suiker is opgelost de rijstazijn aan toe. Haal de pan van het vuur en laat de zoet-zuurmengeling afkoelen. Maak met een dunschiller repen van de komkommer. Giet de zoetzuurmengeling erover en kruid met peper. Hou de komkommer apart.
2
Bak de hamburgers in de pan met olijfolie en kruid ze met peper en zout en de “Chili Explosion”.
3
Snijd de broodjes in 2 en kleur de binnenkanten in een pan of op de grill. Snijd de tomaten in plakjes, de rode ui in fijne ringen. Spoel de rucola.
4
Bouw de burgers op als volgt: smeer de guacamole op het onderste deel van het broodje, daarop het vlees, een plakje kaas, 2 schijfjes tomaat, de komkommer en rode ui. Werk af met rucola en het hoedje van het broodje.
1
Verwarm in een steelpannetje het water met de suiker. Voeg er wanneer de suiker is opgelost de rijstazijn aan toe. Haal de pan van het vuur en laat de zoet-zuurmengeling afkoelen. Maak met een dunschiller repen van de komkommer. Giet de zoetzuurmengeling erover en kruid met peper. Hou de komkommer apart.
2
Bak de hamburgers in de pan met olijfolie en kruid ze met peper en zout en de “Chili Explosion”.
3
Snijd de broodjes in 2 en kleur de binnenkanten in een pan of op de grill. Snijd de tomaten in plakjes, de rode ui in fijne ringen. Spoel de rucola.
4
Bouw de burgers op als volgt: smeer de guacamole op het onderste deel van het broodje, daarop het vlees, een plakje kaas, 2 schijfjes tomaat, de komkommer en rode ui. Werk af met rucola en het hoedje van het broodje.