Terugroeping product:«La Fermière liégeois » vermoedelijk ontwikkeling van melkzuurbacteriën die een organoleptisch defect veroorzaken.Meer info >

Recept zoekresultatenHamburger (met truffelmayonaise)
Recept zoekresultatenHamburger (met truffelmayonaise)
Delhaize logo
  • Hamburger (met truffelmayonaise)

Hamburger (met truffelmayonaise)

Hamburger (met truffelmayonaise)
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g versgesneden ijsbergsla
  • 12 plakjes augurk
  • 1 blaadje laurier
  • 100 g mayonaise
  • 1 el truffeltapenade
  • 125 ml rode wijn
  • 1 g fijne suiker
  • 2 el olijfolie
  • 4 runderburgers
  • 2 tomaten
  • 3 sjalotten
  • 1 rode ui
  • 4 hamburgerbroodjes met sesamzaadjes
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g versgesneden ijsbergsla
  • 12 plakjes augurk
  • 1 blaadje laurier
  • 100 g mayonaise
  • 1 el truffeltapenade
  • 125 ml rode wijn
  • 1 g fijne suiker
  • 2 el olijfolie
  • 4 runderburgers
  • 2 tomaten
  • 3 sjalotten
  • 1 rode ui
  • 4 hamburgerbroodjes met sesamzaadjes
  • peper

Begin met koken

: 25 min.
1
Pel en snijd de sjalotten in ringen en hak de look fijn. Verwarm de helft van de olijfolie in een steelpan en stoof er de sjalot met de look in aan. Voeg het laurierblad en de suiker toe en meng. Voeg hier de wijn aan toe en laat gedurende 15 minuten op een zacht vuur inkoken tot een compote. Kruid met peper en zout.
2
Meng de mayonaise met de truffeltapenade en houd het apart.
3
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in fijne ringen.
4
Verwarm een antikleefpan, snijd de broodjes door en toast de binnenkanten op de pan. Bak ondertussen in een andere pan de hamburgers langs elke zijde 3 minuten met de rest van de olijfolie.
5
Bouw de hamburger op met de onderkant van het broodje, truffelmayonaise, ijsbergsla, 3 plakjes augurk, 2 plakjes tomaat, 3 ringen rode ui, hamburger, sjalottencompote. Smeer op het hoedje nog wat truffelmayonaise en zet hem er bovenop.
1
Pel en snijd de sjalotten in ringen en hak de look fijn. Verwarm de helft van de olijfolie in een steelpan en stoof er de sjalot met de look in aan. Voeg het laurierblad en de suiker toe en meng. Voeg hier de wijn aan toe en laat gedurende 15 minuten op een zacht vuur inkoken tot een compote. Kruid met peper en zout.
2
Meng de mayonaise met de truffeltapenade en houd het apart.
3
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in fijne ringen.
4
Verwarm een antikleefpan, snijd de broodjes door en toast de binnenkanten op de pan. Bak ondertussen in een andere pan de hamburgers langs elke zijde 3 minuten met de rest van de olijfolie.
5
Bouw de hamburger op met de onderkant van het broodje, truffelmayonaise, ijsbergsla, 3 plakjes augurk, 2 plakjes tomaat, 3 ringen rode ui, hamburger, sjalottencompote. Smeer op het hoedje nog wat truffelmayonaise en zet hem er bovenop.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vaderdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Ijsbergsla | Verpakt
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Augurken | Schijven | Zoetzuur
Delhaize Augurken | Schijven | Zoetzuur
340 gr
1
49
Kruiden | Laurier | Poeder
Santa Maria Kruiden | Laurier | Poeder
18 gr
3
89
Formaggio Tapenade
Delhaize Formaggio Tapenade
110 gr
2
19
Cabernet Sauvignon / Merlot
Leopard's Leap Cabernet Sauvignon / Merlot
75 cl
6
99
Mini burger | Lam | Celtic
Delhaize Mini burger | Lam | Celtic
3 × +/- 210 gr
+/-€
3
92
Sjalotten | Verpakt | Bio
Delhaize Sjalotten | Verpakt | Bio
500 gr
Bio
    3
    99
    Rode uien | Verpakt | Bio
    Delhaize Rode uien | Verpakt | Bio
    500 gr
    Bio
      2
      09
      Maxi burger
      Harrys Maxi burger
      510 gr
      3
      49

      Reeds in je keuken

      Lookbol | Netje
      Delhaize Lookbol | Netje
      75 gr
      1
      79
      Mayonaise | Eieren
      Devos & Lemmens Mayonaise | Eieren
      55 cl
      2
      25
      Suiker | Fijne korrel
      Tienen-Tirlemont Suiker | Fijne korrel
      1 kg
      1
      65
      Olijfolie | Extra vièrge
      Filippo Berio Olijfolie | Extra vièrge
      1 l
      17
      99
      Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
      Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
      85 gr
      Bio
        4
        25
        Totaal:
        +/-€35,89