Sobanoedelslaatje met gemarineerde scampi


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gekookte en gepelde bioscampi
- 100 g jonge spinaziescheuten
- 100 g rucola
- 1/2 bussel lente-uitjes
- 1 zakje ‘Nori Snack’ Saitaku* (10 g)
- 300 g sobanoedels
- 5 cl water
- 2 theezakjes ‘Clean Matcha Green’ Pukka
- 4 el sojasaus
- 4 el mirin
- 2 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
- 5 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1/2 bot platte peterselie
- 15 g geroosterde sesamzaadjes
- 2 biocitroenen
- 1/2 rode peper
- peper
- 200 g gekookte en gepelde bioscampi
- 100 g jonge spinaziescheuten
- 100 g rucola
- 1/2 bussel lente-uitjes
- 1 zakje ‘Nori Snack’ Saitaku* (10 g)
- 300 g sobanoedels
- 5 cl water
- 2 theezakjes ‘Clean Matcha Green’ Pukka
- 4 el sojasaus
- 4 el mirin
- 2 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
- 5 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1/2 bot platte peterselie
- 15 g geroosterde sesamzaadjes