Runderstoofpot met Orval


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,5 kg rundstoofvlees extra mager
- 200 g gerookte spekblokjes
- 250 g witte biochampignons
- 3 wortelen
- 2 uien
- 400 g vastkokende aardappelen
- 4 el bloem
- 1 fles Orval (33 cl)
- 4 dl rundsbouillon
- 100 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 1 teentje knoflook
- peper
- 1,5 kg rundstoofvlees extra mager
- 200 g gerookte spekblokjes
- 250 g witte biochampignons
- 3 wortelen
- 2 uien
- 400 g vastkokende aardappelen
- 4 el bloem
- 1 fles Orval (33 cl)
- 4 dl rundsbouillon
- 100 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes laurier
- 1 teentje knoflook
- peper