Vissoep op bouillabaisse wijze en toastjes met rouille
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hele diepvriesgarnalen
- 300 g inktvistubes
- 300 g kabeljauwfilets
- 1 kg visgraten en -koppen
- 300 g troskerstomaten
- 2 preistokken
- 4 wortelen
- 3 stengels groene selderij
- 3 uien
- 1 grote rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 vers kruidentuiltje
- 4 takjes dille
- 70 g dubbel tomatenconcentraat
- 1 ciabatta
- 100 g gemalen gruyère
- 2 dl droge witte wijn
- 1/2 potje rouille
- 150 g boter
- 1 el zwarte peperbollen
- peper
- zout
- 400 g hele diepvriesgarnalen
- 300 g inktvistubes
- 300 g kabeljauwfilets
- 1 kg visgraten en -koppen
- 300 g troskerstomaten
- 2 preistokken
- 4 wortelen
- 3 stengels groene selderij
- 3 uien
- 1 grote rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 vers kruidentuiltje
- 4 takjes dille
- 70 g dubbel tomatenconcentraat
- 1 ciabatta