Recept zoekresultatenVissoep op bouillabaisse wijze en toastjes met rouille
Recept zoekresultatenVissoep op bouillabaisse wijze en toastjes met rouille
Delhaize logo
  • Vissoep op bouillabaisse wijze en toastjes met rouille
    C

Vissoep op bouillabaisse wijze en toastjes met rouille

door Jeroen De Pauw
Vissoep op bouillabaisse wijze en toastjes met rouilleC
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g hele diepvriesgarnalen
  • 300 g inktvistubes
  • 300 g kabeljauwfilets
  • 1 kg visgraten en -koppen
  • 300 g troskerstomaten
  • 2 preistokken
  • 4 wortelen
  • 3 stengels groene selderij
  • 3 uien
  • 1 grote rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 vers kruidentuiltje
  • 4 takjes dille
  • 70 g dubbel tomatenconcentraat
  • 1 ciabatta
  • 100 g gemalen gruyère
  • 2 dl droge witte wijn
  • 1/2 potje rouille
  • 150 g boter
  • 1 el zwarte peperbollen
  • peper
  • zout
  • 400 g hele diepvriesgarnalen
  • 300 g inktvistubes
  • 300 g kabeljauwfilets
  • 1 kg visgraten en -koppen
  • 300 g troskerstomaten
  • 2 preistokken
  • 4 wortelen
  • 3 stengels groene selderij
  • 3 uien
  • 1 grote rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 vers kruidentuiltje
  • 4 takjes dille
  • 70 g dubbel tomatenconcentraat
  • 1 ciabatta