Rosbief met wasabi en knapperige salade met soja


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 el sojasaus
- 600 g sneetjes gebakken rosbief
- 2 el wasabipasta
- 100 g mayonaise
- 2 schaaltjes tuinkers
- 200 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 60 g sojascheuten
- 60 g jonge spinazieblaadjes
- 2/3 komkommer
- 3 el mix 4 olie
- 1 el citroensap
- peper
- 3 el sojasaus
- 600 g sneetjes gebakken rosbief
- 2 el wasabipasta
- 100 g mayonaise
- 2 schaaltjes tuinkers
- 200 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 60 g sojascheuten
- 60 g jonge spinazieblaadjes
- 2/3 komkommer
- 3 el mix 4 olie
- 1 el citroensap
- peper