Rode groentecurry


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g aardappelen
- 200 g vruchtvlees van pompoen (nettogewicht, geschild)
- 5 dl kokosmelk
- 2 el rode currypasta
- 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
- 150 g sperziebonen
- 240 g bamboescheuten (in bokaal, uitgelekt gewicht)
- 2 el limoensap
- 2 el fish sauce
- 1 el ruwe rietsuiker
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- basilicum
- 2,5 dl water
- 300 g aardappelen
- 200 g vruchtvlees van pompoen (nettogewicht, geschild)
- 5 dl kokosmelk
- 2 el rode currypasta
- 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
- 150 g sperziebonen
- 240 g bamboescheuten (in bokaal, uitgelekt gewicht)
- 2 el limoensap
- 2 el fish sauce
- 1 el ruwe rietsuiker
- 1 ui
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- basilicum