Risotto met witte asperges en kabeljauwhaasje
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwhaasje
- 1 bussel witte asperges
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1 bussel dragon
- 250 g risottorijst
- 20 g parmigiano
- 15 cl droge witte wijn
- 70 g boter
- 1,5 el olijfolie
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 1 blaadje laurier
- zout
- peper
- 8 dl water
- 600 g kabeljauwhaasje
- 1 bussel witte asperges
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1 bussel dragon
- 250 g risottorijst
- 20 g parmigiano
- 15 cl droge witte wijn
- 70 g boter
- 1,5 el olijfolie
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 1 blaadje laurier
- zout
- peper
- 8 dl water