
Risotto met tongiflets, zoete aardappelen en waterkerspesto


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g tongfilets (16 stuks)
- 2 sjalotten
- 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
- 250 g arboriorijst
- 100 g geraspte parmigiano
- 1,5 dl droge witte wijn
- 6 dl water
- 2 blokjes gevogeltebouillon
- 20 g boter
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rode peper
- peper
- 1/2 bussel waterkers (voor de waterkerspesto)
- 25 g amandelschilfers (voor de waterkerspesto)
- 15 g parmigiano (voor de waterkerspesto)
- 1,5 dl slaolie (voor de waterkerspesto)
- 1 klein teentje knoflook (voor de waterkerspesto)
- 600 g tongfilets (16 stuks)
- 2 sjalotten
- 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
- 250 g arboriorijst
- 100 g geraspte parmigiano
- 1,5 dl droge witte wijn
- 6 dl water
- 2 blokjes gevogeltebouillon
- 20 g boter
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rode peper
- peper
- 1/2 bussel waterkers (voor de waterkerspesto)
- 25 g amandelschilfers (voor de waterkerspesto)
- 15 g parmigiano (voor de waterkerspesto)