Recept zoekresultatenRisotto met tongiflets, zoete aardappelen en waterkerspesto
Recept zoekresultatenRisotto met tongiflets, zoete aardappelen en waterkerspesto
Delhaize logo
B

Risotto met tongiflets, zoete aardappelen en waterkerspesto

Risotto met tongiflets, zoete aardappelen en waterkerspestoB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g tongfilets (16 stuks)
  • 2 sjalotten
  • 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
  • 250 g arboriorijst
  • 100 g geraspte parmigiano
  • 1,5 dl droge witte wijn
  • 6 dl water
  • 2 blokjes gevogeltebouillon
  • 20 g boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 rode peper
  • peper
  • 1/2 bussel waterkers (voor de waterkerspesto)
  • 25 g amandelschilfers (voor de waterkerspesto)
  • 15 g parmigiano (voor de waterkerspesto)
  • 1,5 dl slaolie (voor de waterkerspesto)
  • 1 klein teentje knoflook (voor de waterkerspesto)
  • 600 g tongfilets (16 stuks)
  • 2 sjalotten
  • 425 g zoete aardappelblokjes met peper en zout (1 schaaltje)
  • 250 g arboriorijst
  • 100 g geraspte parmigiano
  • 1,5 dl droge witte wijn
  • 6 dl water
  • 2 blokjes gevogeltebouillon
  • 20 g boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 rode peper
  • peper
  • 1/2 bussel waterkers (voor de waterkerspesto)
  • 25 g amandelschilfers (voor de waterkerspesto)
  • 15 g parmigiano (voor de waterkerspesto)