Gebakken kabeljauw en risotto met rapen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kabeljauwhaasje
- 1 bussel rapen
- 1 sjalot
- 250 g arborio rijst
- 50 g parmigiano
- 1,5 dl droge witte wijn
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 50 g boter
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- Espelettepeper
- peper
- 800 g kabeljauwhaasje
- 1 bussel rapen
- 1 sjalot
- 250 g arborio rijst
- 50 g parmigiano
- 1,5 dl droge witte wijn
- 1 blokje gevogeltebouillon
- 50 g boter
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- Espelettepeper
- peper