Risotto met paddenstoelen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g bospaddenstoelen (naar keuze)
- 1 zakje risotto met eekhoorntjesbrood (Cascina Belvedere)
- 100 g parmigiano
- 1,5 dl droge witte wijn
- 6,5 dl water
- 50 g boter
- 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 1 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- peper
- 300 g bospaddenstoelen (naar keuze)
- 1 zakje risotto met eekhoorntjesbrood (Cascina Belvedere)
- 100 g parmigiano
- 1,5 dl droge witte wijn
- 6,5 dl water
- 50 g boter
- 20 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
- 1 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- peper