Makkelijke risotto met spek en butternut

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g gerookte spekreepjes
- 600 g butternut (nettogewicht, geschild)
- 2 sjalotten
- 400 g arborio rijst
- 4 el pompoenpitten
- 150 g biologische parmezaan
- 9,5 dl water
- 2,5 dl droge witte wijn
- 2 blokjes gevogeltebouillon
- 5 el olijfolie
- 1/4 bot platte peterselie
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kl gerookte paprika
- peper
- 300 g gerookte spekreepjes
- 600 g butternut (nettogewicht, geschild)
- 2 sjalotten
- 400 g arborio rijst
- 4 el pompoenpitten
- 150 g biologische parmezaan
- 9,5 dl water
- 2,5 dl droge witte wijn
- 2 blokjes gevogeltebouillon
- 5 el olijfolie
- 1/4 bot platte peterselie
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kl gerookte paprika
- peper