
Risotto met kokosmelk en scampi


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g risottorijst (arborio of carnaroli)
- 1 zakje diepgevroren scampi’s "365"
- 1 takje citroenmelisse
- 35 cl visbouillon (water + bouillonblokje)
- 25 dl kokosmelk
- 2 kl geraspte limoenschil
- 2 e.l. olijfolie
- 1 sjalot
- 1/2 rode thaise peper
- zout
- peper
- 200 g risottorijst (arborio of carnaroli)
- 1 zakje diepgevroren scampi’s "365"
- 1 takje citroenmelisse
- 35 cl visbouillon (water + bouillonblokje)
- 25 dl kokosmelk
- 2 kl geraspte limoenschil
- 2 e.l. olijfolie
- 1 sjalot
- 1/2 rode thaise peper
- zout
- peper