Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 uien
 - 1/2 el peperkorrels
 - 1 el jeneverbessen
 - 1 kruidentuiltje
 - 2 wortelen, in grove stukken gehakt
 - 1 ui gehalveerd (voor de marinade)
 - 1 fles pittige rode wijn
 - peper
 - 40 g gezouten boter
 - 6 e.l. olijfolie
 - 2 el ruwe rietsuiker
 - 50 g tomatenpuree
 - 2 el bloem
 - bladpeterselie
 - 1 bolletje look
 - 800 g bloemige aardappelen
 - 500 g bospaddenstoelen
 - 1 pompoen
 - 800 g hindefilet
 - 50 g gezouten boter (voor de puree)
 - zout
 
- 4 uien
 - 1/2 el peperkorrels
 - 1 el jeneverbessen
 - 1 kruidentuiltje
 - 2 wortelen, in grove stukken gehakt
 - 1 ui gehalveerd (voor de marinade)
 - 1 fles pittige rode wijn
 - peper
 - 40 g gezouten boter
 - 6 e.l. olijfolie
 - 2 el ruwe rietsuiker
 - 50 g tomatenpuree
 - 2 el bloem
 - bladpeterselie
 - 1 bolletje look
 
