Recept zoekresultatenHinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenHinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
    Nutri-Score A

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 uien
  • 1/2 el peperkorrels
  • 1 el jeneverbessen
  • 1 kruidentuiltje
  • 2 wortelen, in grove stukken gehakt
  • 1 ui gehalveerd (voor de marinade)
  • 1 fles pittige rode wijn
  • peper
  • 40 g gezouten boter
  • 6 e.l. olijfolie
  • 2 el ruwe rietsuiker
  • 50 g tomatenpuree
  • 2 el bloem
  • bladpeterselie
  • 1 bolletje look
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 500 g bospaddenstoelen
  • 1 pompoen
  • 800 g hindefilet
  • 50 g gezouten boter (voor de puree)
  • zout
  • 4 uien
  • 1/2 el peperkorrels
  • 1 el jeneverbessen
  • 1 kruidentuiltje
  • 2 wortelen, in grove stukken gehakt
  • 1 ui gehalveerd (voor de marinade)
  • 1 fles pittige rode wijn
  • peper
  • 40 g gezouten boter
  • 6 e.l. olijfolie
  • 2 el ruwe rietsuiker
  • 50 g tomatenpuree
  • 2 el bloem
  • bladpeterselie
  • 1 bolletje look