Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
4
uien
1/2 el
peperkorrels
1 el
jeneverbessen
1
kruidentuiltje
2
wortelen, in grove stukken gehakt
1
ui gehalveerd (voor de marinade)
1 fles
pittige rode wijn
peper
40 g
gezouten boter
6 e.l.
olijfolie
2 el
ruwe rietsuiker
50 g
tomatenpuree
2 el
bloem
bladpeterselie
1 bolletje
look
800 g
bloemige aardappelen
500 g
bospaddenstoelen
1
pompoen
800 g
hindefilet
50 g
gezouten boter (voor de puree)
zout
4
uien
1/2 el
peperkorrels
1 el
jeneverbessen
1
kruidentuiltje
2
wortelen, in grove stukken gehakt
1
ui gehalveerd (voor de marinade)
1 fles
pittige rode wijn
peper
40 g
gezouten boter
6 e.l.
olijfolie
2 el
ruwe rietsuiker
50 g
tomatenpuree
2 el
bloem
bladpeterselie
1 bolletje
look
Toon meer