Risotto met geitenkaas en spekblokjes


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g gerookte spekblokjes
- 1 ui
- 2 e.l. olijfolie
- 100 g erwtjes (diepgevroren)
- 250 g arborio rijst
- 15 cl droge witte wijn
- 60 cl water
- 120 g van een rolletje verse geitenkaas
- 2 el gehakte peterselie
- peper
- 1 blokje vetarme bouillon
- 150 g gerookte spekblokjes
- 1 ui
- 2 e.l. olijfolie
- 100 g erwtjes (diepgevroren)
- 250 g arborio rijst
- 15 cl droge witte wijn
- 60 cl water
- 120 g van een rolletje verse geitenkaas
- 2 el gehakte peterselie
- peper
- 1 blokje vetarme bouillon