• Zachtgekookte eieren, butternuthummus en herfstslaatje
    Nutri-Score B

Zachtgekookte eieren, butternuthummus en herfstslaatje

Zachtgekookte eieren, butternuthummus en herfstslaatjeB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 6 eieren
  • 1/2 butternut pompoen
  • 1 rode ui
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 2 bioslaharten
  • 20 g microgroenten salademix
  • 1 blik (van 400 g) kikkererwten
  • 1 citroen
  • 1 granaatappel
  • 50 g pompoenpitten
  • 1 takje tijm
  • 200 g volle natuuryoghurt
  • 1/2 el honing
  • 4 el tahini
  • 1 el mosterd
  • 2 el olijfolie
  • 1/4 kl korianderzaadjes
  • peper
  • zout
  • 6 eieren
  • 1/2 butternut pompoen
  • 1 rode ui
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • 2 bioslaharten
  • 20 g microgroenten salademix
  • 1 blik (van 400 g) kikkererwten
  • 1 citroen
  • 1 granaatappel
  • 50 g pompoenpitten
  • 1 takje tijm
  • 200 g volle natuuryoghurt
  • 1/2 el honing
  • 4 el tahini
  • 1 el mosterd