Zachtgekookte eieren, butternuthummus en herfstslaatje


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 eieren
- 1/2 butternut pompoen
- 1 rode ui
- 100 g jonge spinazieblaadjes
- 2 bioslaharten
- 20 g microgroenten salademix
- 1 blik (van 400 g) kikkererwten
- 1 citroen
- 1 granaatappel
- 50 g pompoenpitten
- 1 takje tijm
- 200 g volle natuuryoghurt
- 1/2 el honing
- 4 el tahini
- 1 el mosterd
- 2 el olijfolie
- 1/4 kl korianderzaadjes
- peper
- zout
- 6 eieren
- 1/2 butternut pompoen
- 1 rode ui
- 100 g jonge spinazieblaadjes
- 2 bioslaharten
- 20 g microgroenten salademix
- 1 blik (van 400 g) kikkererwten
- 1 citroen
- 1 granaatappel
- 50 g pompoenpitten
- 1 takje tijm
- 200 g volle natuuryoghurt
- 1/2 el honing
- 4 el tahini
- 1 el mosterd
