Risotto met bospaddenstoelen, amandelen en salie


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 320 g carnarolirijst
- 1 ui
- 3 e.l. olijfolie
- 30 g plantaardige margarine
- 15 cl witte wijn
- 1 l groentebouillon
- 350 g gemengde bospaddenstoelen
- 12 blaadjes salie
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- zout
- 60 g geroosterde amandelen
- 10 cl verse room
- 320 g carnarolirijst
- 1 ui
- 3 e.l. olijfolie
- 30 g plantaardige margarine
- 15 cl witte wijn
- 1 l groentebouillon
- 350 g gemengde bospaddenstoelen
- 12 blaadjes salie
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- zout
- 60 g geroosterde amandelen
- 10 cl verse room